neljapäev, märts 6

Tartus, Sünnipäev

Ümbermaailmareisi 3. raport.
Tartu

Eile hommikul asusimegi siis kõik ilusasti hääletama. Aga üks auto vuhises teise järel mööda ja keegi ei tahtnud õnnetuid rändureid peale võtta. Ei tea kas oli asi siis sellest et meid ei märgatud, kuna me oleme ikkagi suhteliselt pisikesed, või ei tahetud nii paljusid korraga peale võtta... Ei tea. ma kahtlustasin veel, et autojuhid lõid kartma. No mõni mutukas on ikka päris metsiku ilmega. Pole terve igaviku kammi näinud...

Olime juba oma kolm tundi hääletanud ja juba lootust kaotamas kui nägime eelmalt ühte tolmukarva autot lähenemas. Võttiski teine hoo maha ja keeras just meie juurest hoovi. Meil kulus vaid sekund taipamaks et see oli Pilleke ise. Tuhatnelja tormasime auto juurde ja sel ajal kui Pilleke laadis autosse Mpsi garderoobi, pugesime kõik salamisi kah taha pingile. Ruumi oli seal laialt ja elu ilus. Kuni Tartuni oli meil seega muretu elu. Mutukad korkisid lahti esimesed "imaginaarse imelised" ning üürgasid pool teed Tina Turneri laule laulda.

Pimedas jõudsime Tartusse. Suurem osa mutukaid magas selleks ajaks hambad laiali.

Teate, nii hea oli jälle vana tuttavat linna näha. Siin ju sai alguse minu ilus elu. Siit ma selle Pillekese leidsin. Ja oh kui palju mälestusi. Kuidas sai pehmetega pidutsetud... Ja kuidas me Petsiga tuttavaks saime ja...ehh. Kahju, et Petsi meiega pole.

Aga muide, mul on täna sünnipäev. Palju õnne mulle!

Sünnipäeva puhul käisime mutukatega Pühajärvel SPA-s, ja suusatamas. Ahh kui ilus ilm seal oli... Laia lund langes ja puha.

Praegu on aga väikene nukrus hinges. Ilmselt sünnipäevamasendus. Aastad rõhuvad turjal ja keegi meist ei saa nooremaks. Aeg libiseb käppade vahelt läbi ja oi kuidas tahaks seda hoida kinni...

Kommentaare ei ole:

 
eXTReMe Tracker